Deel dit initiatief met anderen

Doe mee aan Pensioenprotest – Zaterdag 12 februari 2022 14:00 uur

“Samen voor een eerlijk pensioen” ondersteunt het initiatief Pensioenprotest van harte en roept de ondertekenaars van haar petitie op daaraan deel te nemen.

Meld je hier aan zodat wij de organisatie van de manifestatie kunnen doorgeven hoeveel mensen namens “Samen voor een eerlijk pensioen” het Pensioenprotest van SP komen ondersteunen. Aanmelden kan tot vrijdag 11 februari 2022 om 18:00 uur.


Praktische informatie:

Plaats:           Utrecht, Park Transwijk

Auto           In de omgeving van het park is parkeergelegenheid

OV:                Sneltram 60 0f 61 elke 8 minuten vanaf Utrecht Centraal Uitstappen Transwijk (halte Vasco Da Gama)

Bussen:         Initiatiefnemer SP regelt pendelbussen voor deelnemers die slecht ter been zijn van Utrecht Centraal naar Park Transwijk. Vanaf enkele plaatsen in het land worden bussen ingezet. Wilt u daar gebruik van maken dan is noodzakelijk u zich tijdig via SP aanmeldt: https://doemee.sp.nl/content/pensioenprotest

Informatie:     Voor actuele informatie verwijzen wij naar de website van de SP: https://doemee.sp.nl/content/pensioenprotest

 

Programma

Ab Flipse zal namens “Samen voor een eerlijk pensioen” een statement afleggen voordat de demonstratieve tocht rond het Transwijk park omstreeks 14:30 uur begint.


Deelnemende organisaties: